Forlot REMA 1000 med full handlekurv uten å betale: Så skjedde det utenkelige

13/04/2024 19:23

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Hendelsen har nå fått mye oppmerksomhet på Facebook.

Nå har en ekstremt spektakulær episode sett dagens lys.

REMA 1000-butikken i den danske byen Åbyhøj ble utsatt for tyveri, som flere andre dagligvarebutikker har hatt problemer med.

En person hadde fylt en handlevogn til randen med dyre varer - inkludert Nutella og vin, og deretter sklidd ut av butikken uten å betale - men historien stopper ikke der.

Det skriver Dagligvarehandlen.

To unge gutter hadde lagt merke til at personen hadde sklidd uten å betale. De fikk derfor raskt tak i en ansatt, som satte en stopper for personen som hadde forlatt butikken uten å betale.

Tyven hadde utnyttet inngangen og fått en partner til å aktivere de automatiske dørene slik at vognen kunne skli ut av butikken uten at de ansatte la merke til det.

I kjølvannet av hendelsen har de to guttene nå fått hav av oppmerksomhet da kjøpmann Kevin delte et innlegg med «heltene» på REMA 1000 Åbyhøjs Facebook-profil.

Innlegget kan sees nederst i artikkelen.

Guttenes heltedåd sparte Kevin for flere tusen dollar, noe han er dypt takknemlig for:

– Hvert tyveri går utover lønnen min. Jeg kan ikke bare sende regningen videre til et kjedekontor, sier han.

Han har nå tilbudt de to guttene jobb etter sommerferien, som han skriver på slutten av innlegget, hvor han også skrev følgende:

– Da kom heltene våre innom i Rema 1000 Åbyhøj! Jeg fikk endelig takke Patrick og Christian ordentlig, og de var strålende fornøyd med gaven. Igjen, tusen takk for hjelpen. De er virkelig hverdagshelter.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.