Fotballfans utforsket "baksiden av mynten" i Qatar: Få har sett landet slik

29/11/2022 10:16

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok / @dawleycb5 / Ladbible
Foto: TikTok / @dawleycb5 / Ladbible
En britisk fotballfan har dokumentert en del av Qatar som få fotballfans får se.

En britisk fotballfan ved navn Rob Dawley, som hadde dratt til Qatar for å se Englands kamper, opplevde noe svært få fotballfans får oppleve.

Og han har delt sin erfaring i en video på det sosiale mediesiden TikTok, der han går under navnet @dawleycb5.

Her har Dawley nylig delt sine erfaringer i Qatar, og senest har han delt en video som viser hvordan en av de mange migrantbyene i Qatar ser ut.

Se nedenfor (artikkelen fortsetter under videoen):

Den unge briten har tidligere delt en video der han avslører hva det koster å bo en dag i Qatar, men i denne videoen viser han hvordan andre mennesker har bodd i Qatar.

I byen Mesaieed fant han en forlatt migrantby, hvor tusenvis av migrantarbeidere angivelig har bodd, som har vært med på å bygge stadionene som verdens beste fotballspillere spiller på i disse dager.

Og byene var LANGT unna det Dawley hadde forventet.

"[...] Jeg kunne ikke tro det jeg så. [...] det var 25 til 30 av dem [red. boligblokker]; fullstendig forlatt," har Dawley uttalt og forklart at boligblokkene var i mye bedre tilstand enn han hadde hørt og forventet.

Den unge briten fikk lov av et par sikkerhetsvakter til å gå inn og utforske de mange leilighetene, og her oppdaget han at de var mye finere, større og bedre renovert enn han hadde forventet ut fra mediebeskrivelsene.

«Personlig ble jeg overrasket over hvor pent det var og hvor godt det hele var bygget», har han dermed uttalt og forklart at leilighetene i alle fall var bedre enn den han bodde i da han gikk på universitetet i England.

"[...] hvis du renoverte disse leilighetene og plasserte dem i London, ville de vært verdt millioner. Jeg må si at det var ganske skummelt," sa Dawley og forklarte at boligblokkene var tomme som de skal være. revet ned på få måneder.