Frank Løke med trist beskjed

28/11/2023 20:00

redaktion

Nyheter
Foto: NTB
Foto: NTB
Nå deler han en trist beskjed.

Frank Løke (43) fikk sitt gjennombrudd som håndballspiller på det norske herrelandslaget. Imidlertid ble han virkelig et kjent ansikt for det norske folket da han deltok i TV 2s "Skal vi danse".

I en sjokkerende vending på skjermen overrasket Frank alle seerne ved å dukke opp nesten naken. Denne hendelsen fikk imidlertid konsekvenser, da TV2 bestemte seg for å ekskludere ham fra resten av sesongen. I tillegg førte episoden til at han mistet flere TV-jobber i etterkant.

Siden den gang har Frank fortsatt å overraske oss. Under pandemien sjokkerte han alle ved å bestemme seg for å bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest.

Frank fullførte ekspedisjonen og satte samtidig norsk rekord ved å bestige fjellet på bare 22 dager. I fjor sommer tok han på seg utfordringen med å bestige det som er ansett som verdens farligste fjell, K2.

Denne våren fikk seerne også se en annen side av Frank da han deltok og til slutt vant "71 grader nord – Team" sammen med Rikke Isaksen.

For et år siden bekreftet Frank Løke at han var i et forhold med Helen Oterhals. I juni i år ble det også kjent at paret hadde tatt forholdet et steg videre ved å flytte sammen.

Imidlertid delte Løke en oppdatering via Instagrams storyfunksjon søndag kveld.

I innlegget skrev han: "Takk for en fin tid sammen."

Om han hadde en kommentar til dette, svarte han:

– Ikke annet enn at vi fortsatt er gode venner, forteller Løke til TV 2.

Foto: Instagram