Funnet død 14 måneder etter at han forsvant: Liket hadde ligget der i 14 måneder

21/03/2023 14:03

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Til tross for flere søk i området rundt hjemmet hans, klarte politiet først å finne den tidligere rugbystjernen 14 måneder etter at han forsvant.

Mandag kunngjorde Hargreaves-familien at den tidligere engelske rugbystjernen Bryn Hargreaves var funnet død.

Hargreaves hadde vært savnet og etterlyst siden 16. januar i fjor.

I Facebook-oppdateringen fra Gareth Hargreaves, Bryns bror, skrev han at de fortsatt ikke visste dødsårsaken.  Det er fortsatt ukjent, men nå har politiet avslørt hvor liket av Bryn Hargreaves ble funnet.

Liket ble funnet i skogsområdet rett overfor gaten der Bryn Hargreaves bodde.

Det vil si rett over gaten fra stedet der Hargreaves sist ble sett.

Den avsløringen har fått noen mennesker til å være sinte på politiet i Monongalia County.

I forbindelse med et større søk har politiet tidligere søkt i samme område uten å lykkes. Og lokalbefolkningen finner det vanskelig å forstå hvordan kroppen kunne ha blitt oversett.

"Hvordan kan du gjøre et stort søk og IKKE finne kroppen hans når den ble funnet rett over gaten fra hjemmet hans", lød en kommentar på Facebook.

-Vent litt. Hans siste kjente sted var hans hjem. Men det ble gjennomført et søk og ingenting ble funnet. Men nå har du funnet liket hans i skogen ved siden av?

Bryn Hargreaves avsluttet karrieren allerede i en alder av 26 år. Han spilte 175 kamper i toppdivisjonen i britisk rugby.

Deretter flyttet han til USA, hvor han jobbet i olje- og gassindustrien. Det var nettopp kollegene som slo alarm da de ikke hadde hørt fra Hargreaves.