Gledelig korona nyhet for nordmenn

13/07/2020 14:43

Emma

Nyheter
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Norske sykehus har mandag for første gang, siden Marts, ingen korona pasienter i respirator.

De norske sunnhets myndigheter opplyser at det ikke er noen sykehus som har korona pasienter i respirator. Dette er første gang siden 10. Marts at respiratorene står helt tomme. 

Mandag er det seks pasienter innlagt på norske sykehus med korona viruset, men ingen av disse har bruk for å ligge i respirator. En af de seks pasienter er fortsatt innlagt på insentiv avdeling, de smitte er innlagt på sydøstlige sykehus i Norge. 

Det er i alt 8981 nordmenn som et testet positive for korona og 250 som er registret døde med viruset. Sammenlignet med Danmark hvor 12.900 er testet positive og 600 er registrert døde. Sverige har skilt seg veldig ut i forhold til naboene og har 74.800 som er testet positive og 5500 som er registeret døde med viruset. 

Derfor fraråder Norge og flere andre lande fortsatt innreise til Sverige inntil 15. Juli, selv om de har åpnet opp for reise til de fleste europeiske land, må Sverige altså vente noen dager til. 

Men fredag følget norske myndigheter i de danske fotspor og åpnet opp for inn -og utreise til tre regioner, Skåne, Blekinge og Kronoberg.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.