Glem rengjøringsmiddel: Hun heller dette i vannet i stedet, og vinduene hennes har aldri vært renere

09/06/2024 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Varmt vann + ??? = skinnende vinduer.

Når det gjelder å gjøre hjemmet eller kontoret mer innbydende, er rene og blanke vinduer en avgjørende faktor. De bringer lys og klarhet inn i rommet og gir en følelse av friskhet.

Dessverre kan det noen ganger være en utfordring å oppnå vinduer uten irriterende striper. Her er en enkel guide til hvordan du kan oppnå effektiv vindusvask uten problemer.

For å komme i gang må du ha de riktige verktøyene og materialene klare. Du trenger en bøtte, varmt vann, vanlig oppvaskmiddel og enten en vindussvamp eller en vinduspusseklut.

I tillegg til dette kan du velge å bruke en kommersiell vindusvasker eller lage din egen ved å blande en del eddik med ti deler vann i en sprayflaske.

Det første trinnet er å fjerne synlig smuss, støv eller insekter fra vinduene dine med en børste eller klut. Dette hindrer større partikler i å lage riper under rengjøring.

Når vinduene er klargjort, er det på tide å starte rengjøringsprosessen. Fyll bøtta med varmt vann og tilsett noen dråper oppvaskmiddel.

Bruk denne blandingen til å fukte vinduet grundig, og pass på at du dekker hele overflaten. Nå kommer den avgjørende delen.

Bruk vindussvampen eller -kluten til å tørke av vinduet i milde sirkulære bevegelser. Start på toppen og jobb deg nedover for å unngå drypp og striper.

Avslutt med å tørke av overflødig væske fra vinduet med en tørr, lofri klut eller avis. Gjør dette i en jevn bevegelse fra topp til bunn, og vær oppmerksom på områder som fortsatt kan ha striper.

Gi dem en ekstra tørr med milde bevegelser. Med disse enkle trinnene kan du nyte vakre, strekfrie vinduer og skape en mer innbydende atmosfære i hjemmet eller kontoret.

Regelmessig vedlikehold vil bidra til å opprettholde det klare utseendet til vinduene dine og la lyset skinne inn.

Du kan se trikset her: