Gravid kjæreste er rasende: vil oppkale babyen etter ex-kone

13/10/2020 16:28

Emma

Nyheter
En ellers lykkelig situasjon tok en sving da barnets far gjorde navnet klart.

En gravid kvinne har bedt om hjelp på mediet Reddit- etter at hun og kjæresten var for en skanning der de ble fortalt at de ventet en sunn baby jente. Det hele høres ut som en lykkelig tid, men for den gravide kvinnen akkurat nå er det alt annet og et stort avvik mellom henne og mannen har nå truffet skår av glede.

Ofte hører du om fremtidige foreldre som har flere lister over navn, avhengig av om det er en jente eller en gutt - når du har babyens kjønn å vite, kan du begynne å spore inn på navnet. Noen velger å ringe barnet sitt etter nære familiemedlemmer, filmstjerner eller andre avguder som de mener at barnet deres skal dele navnet sitt med.

Dette har blitt et stort problem mellom det fremtidige morparet. De klarte ikke engang å dele de fantastiske nyhetene om at de hadde en sunn jente i vente før problemet kom til en major. Den fremtidige faren uttalte umiddelbart at hans datter skulle bli kalt etter sin ekskone. Den forventningsfulle moren er ikke enig i det.

De to møttes omtrent et år etter at mannens første kone døde på grunn av kreft. Etter at de hadde vært sammen i noen måneder, fortalte mannen henne at han var forelsket og ønsket noe mer alvorlig. Nå har de to vært sammen i noen år, og kvinnen er 18 uker gravid.

Har allerede sendt nyhetene til ekskonas familie

Hun skriver på Reddit at mannen fortsatt har et godt forhold til sin ekskones familie, og det er helt greit, men hun vil ikke at barnet skal ha navnet sitt. Hun sier mannen er untr kellycing og at han har permanent begynt å ringe datteren i magen, i eks-kones navn.

Hun sier mannen umiddelbart stakk navnet etter skanningen, og spurte henne ikke engang om det var greit.

" Vi begynte å diskutere det fordi det ikke er greit med meg at han bare bestemmer navnet uten å ha spurt meg først. Han insisterte bare på at hun skulle ha ekskonas navn." Hun skriver på Reddit.

Hun skriver også at mannen allerede har ringt og passert ekskonas familie nyheten om at datteren skal etterst få henne. Mens den gravide kvinnen selv, har ikke engang hatt overskudd til å ringe og formidle nyhetene til sin egen mor fordi hun er så rasende.

"Jeg var så rasende da han sa det at jeg bare ropte på ham hvis han ikke trodde jeg hadde noe å si i det hele tatt. Til det svarte han at det ikke ville ha vært mulig å gjøre henne (babyen, ed.) uten ham, så det var hans rett å kalle barnet hva han ønsket - og derfor fikk hun ekskonanavn." Skriver den distraught kvinnen.

"Har jeg rett .... Eller er det bare jeg som er et rasshøl?» konkluderer hun.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.