Gravid kvinne innelåst på Burger King

26/08/2023 17:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En gravid kvinne havnet fanget i en Burger King-restaurant og måtte reddes klokken 04.00.

Hendelsen fant sted om natten og tidlig om morgenen 23. august på Burger King-restauranten i Central Six i Coventry, Storbritannia.

Den ikke navngitte kvinnen var gravid, og det er uklart hvordan hun kom seg inn i restauranten, som ellers hadde stengt ved 22-tiden, skriver Mirror.

Timer senere var det klart at hun var låst inne og like før klokken 04.00 ble West Midlands brannvesen varslet om den bisarre situasjonen.

Kort tid senere kom brannvesenet til stedet og fikk kvinnen, som ifølge CoventryLive er gravid, trygt ut – hvoretter hun forlot stedet.

Politiet ble også tilkalt i forbindelse med hendelsen.

I en uttalelse sa West Midlands brannvesen: "Kort før klokken 03.45 onsdag 23. august reagerte vi på meldinger om en person låst inne i en Burger King-restaurant i kjøpesenteret Central Six Retail Park, Warwick Road, Coventry. En brannbil fra Coventry reagerte og ankom tre minutter etter å ha blitt varslet.

Mannskapet fikk tilgang til restauranten, som var stengt på tidspunktet for hendelsen.

Kvinnen forlot stedet trygt. Det er ikke kjent hvordan hun ble sittende fast inne. Vi forlot stedet kl 4.12 om morgenen."

Det er fortsatt et mysterium hvordan kvinnen havnet fanget inne i den lukkede restauranten og hvorfor hun var der tidlig på morgenen.