Grusomme scener: Redningshelikopter krasjet ned i boligbygg: To drept

02/09/2023 10:30

Emma

Nyheter
Foto: Broward County Sheriff's Department
Foto: Broward County Sheriff's Department
To personer mistet livet og to ble skadd da et redningshelikopter mandag styrtet inn i et bolighus i Florida.

Video tatt opp av ulykken viser helikopteret i en ukontrollert spiral og med røyk som kommer bakfra mens en person roper i sjokk.

TV-bilder tatt med drone viser i etterkant et stort hull i taket på boligbygget.

En av de to personene er allerede identifisert av myndighetene. Det var en ansatt i redningsmyndighetene, 50 år gamle Terryson Jackson.

Den andre personen er en voksen kvinne som bodde i bygningen der helikopteret styrtet.

– Cirka klokken 08.46 rykket nødetatene ut til en melding om et fly et sted sørøst for Pompano Beach Airpark, heter det i en uttalelse fra Broward County Sheriff's Department.

– Helikopteret som er involvert er et BSO brannredningshelikopter. Pompano Beach Fire Rescue fraktet to personer til et sykehus i området, heter det videre.

Det var totalt tre personer om bord i helikopteret da det styrtet.

I tillegg til de to omkomne ble to andre personer skadet. De fikk imidlertid ikke livstruende skader og er registrert i stabil tilstand.

Den avdøde, Terryson Jackson, ble bare 50 år. Foto: Broward County Sheriff's Department

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.