Hai nærmer seg turiststranden i Tyrkia: Så angriper badegjestene den

01/08/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Twitter/@eha_news
Foto: Twitter/@eha_news
Opptak viser det skremmende øyeblikket en hai besøker en strand i Tyrkia som er full av turister og lokalbefolkningen, mens de slår den i hodet med en mopp for å skremme den vekk.

Skremmende opptak viser svømmere som angriper en hai med en mopp mens den prøver å unnslippe slagene deres ved å svømme rundt dem.

Videoen ble delt på sosiale medier av vitner til hendelsen som så haien svømme mot en strand full av turister og lokalbefolkningen.

Haiens finner kan sees stikke ut mens den svømmer utenfor kysten av Marmaris i det sørvestlige Tyrkia. Lokalbefolkningen og turister ser ut til å stå i det grunne vannet mens haien sirkler rundt dem.

Andre i bakgrunnen kan sees peke forskrekket, mens andre dykker ned i vannet mens monsteret virvler rundt føttene deres.

Til deres unnsetning nærmer en av lokalbefolkningen haien og begynner bisarrt å slå den i hodet med en mopp. Han slår den i hodet noen ganger, og herren som filmer episoden kan høres le.

Etter noen få slag ser det ut til at haien svømmer i en annen retning, vekk fra mengden av mennesker, og de heroiske menneskene i vannet blir værende for å sørge for at den forlater åstedet.

Klippet fortsetter å løpe i flere sekunder etter sammenstøtet, ettersom haiens finne og hale kan sees i opptakene.

Middelhavet antas, ifølge The Mirror, å være hjemsted for 47 haiarter, inkludert blåhaien, hammerhaien og hvithaien.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?