Han spådde dronningens død og COVID-19: Nå melder han ut om Madeleine McCann

20/03/2023 12:40

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Politi
Foto: Politi
Athos Salomé, den såkalte «Living Nostradamus», har satt ord på saken om den savnede Madeleine McCann.

Den såkalte «Living Nostradamus», Athos Salomé, frykter at «svart magi» spilte en rolle i forsvinningen av Madeleine McCann.

Athos Salomé har uttalt seg om Storbritannias mest kjente forsvinningssak etter en polsk kvinnes påstand om at hun kan være den savnede lille jenta.

Madeleine var tre år gammel da hun forsvant 3. mai 2007 fra sengen sin i en ferieleilighet i Praia da Luz, Portugal, mens foreldrene, Kate og Gerry, spiste middag på en restaurant i nærheten.

- I flere dager har jeg sett på nyheter om Madeleine McCann, mange antagelser og medier som snakker ut når sannheten er at ingen vet noe, sier Athos til Daily Star.

Den brasilianske spåmannen, som hevder å ha spådd dronningens død, Covid-19 og Elon Musks kjøp av Twitter, sier han har undersøkt hva andre mystikere har skrevet om Madeleines sak.

Athos sa at 2020 ble betegnet som året da "noe ville komme frem om hennes forsvinning".

Han fortsatte:

"Basert på det okkulte peker årene 2023 og 2024 på at saken fortsatt vil få oppmerksomhet og mye informasjon kan bli avslørt, inkludert om hun er i live eller ikke."

- Det er noe mørkt over denne antatte forsvinningen, det har med svart magi å gjøre, og hennes forsvinning var ikke tilfeldig, sa Athos til mediene før han mistenkte Madeleines kjære.

– Myndighetene bør gjenåpne saken og etterforske grundig de som kjente Madeleine – nære personer, foreldre, hele familien, venner og mistenkte må innkalles slik at sannheten kommer frem.

Dessverre innrømmer Athos imidlertid at han ikke kan forutsi et positivt utfall.

– Jeg beklager å måtte si at jeg ikke kan se eller føle at hun er i live. Det er for mye forvirring i denne saken, sier han til mediene.