Han var savnet i 8 lange år: Nå kommer den sjokkerende forklaringen

30/07/2023 19:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nå kommer den sjokkerende forklaringen på at han forsvant.

I en utrolig vending ble Rudy Farias, som forsvant sporløst i en alder av 17, endelig funnet i live etter åtte lange år. Den 25 år gamle mannen ble meldt savnet 6. mars 2015 fra Houston, Texas etter at han sist ble sett gå tur med sine to hunder.

Men nå avslører han den sjokkerende forklaringen på hvorfor han forsvant og hva han har vært gjennom de åtte årene, skriver Sosialnytt.

Først var det uklart hva som hadde skjedd med den unge mannen da han ble funnet, og han så helt ugjenkjennelig ut.

Rudy Farias var i dårlig form og hadde synlige kutt og blåmerker da moren hans, Janie Santana, oppdaget ham utenfor en kirke tidligere denne måneden.

Men den siste oppdateringen fra Texas Center for the Missing har avslørt at Rudy aldri var savnet i løpet av åtteårsperioden – nyheter som har sjokkert alle.

I et intervju med FOX-26 Houston og omtalt av People, har Rudy Farias nå fortalt sin hjerteskjærende historie. Han avslører at han ble holdt som en slags fange av sin egen mor i årevis.

Ifølge Rudy ble han hjernevasket av moren, som truet med å arrestere ham for en fartsbot hvis han våget seg ut. Den unge mannen hevder at han følte seg tvunget til å adlyde morens ordre om å bli på rommet hans, holde døren låst og unngå kontakt med andre.

Rudy Farias beskriver hvordan moren hele tiden fylte tankene hans med negative tanker og triggere, noe som gjorde det nesten umulig for ham å tenke selvstendig og finne sin egen vei.

Han hevder også at han utviklet Stockholm-syndromet, som er en psykologisk tilstand der ofre for en kidnapping eller person holdt mot sin vilje utvikler et forhold til sin kidnapper. Rudy Farias har modig stått frem og har også kommet med alvorlige anklager mot sin mor.

Han hevder hun behandlet ham som en slags "lekefar" og utsatt ham for ydmykelse, manipulasjon og til og med hallusinogene stoffer.

Mens han nekter for å ha blitt utsatt for seksuelle overgrep, har han beskrevet hvordan hans personlige grenser stadig ble overskredet av moren.

Politiet etterforsker fortsatt, og det er foreløpig ikke tatt ut siktelse. Men Rudy Farias har gjort det klart i intervjuet at han ikke ønsker å ha noen form for forhold til moren etter alt hun har gjort.

Han har offentlig bedt henne om å la ham være i fred og er lettet over at historien hans endelig har blitt publisert. På dette tidspunktet har ikke moren, Janie Santana, kommentert sønnens påstander eller intervjuet.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.