'Harry Potter'-stjerne med hjerteskjærende avsløring: Kan ikke lenger gå

08/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespillerinnen tror at hun snart vil havne i rullestol.

'Harry Potter'-skuespillerinnen Miriam Margolyes avslørte at hun ikke lenger kan gå og innrømmet frykten for at hun snart vil sitte i rullestol på grunn av sviktende helse.

Den 82 år gamle Harry Potter-skuespillerinnen avslørte at hun knapt kan gå på grunn av spinal stenose. Hun snakket om sine egne tidligere livsstilsvalg og avslørte at hun nå angrer på noen av helsevalgene hun har tatt tidligere.

"Det eneste jeg ikke har erobret og burde ha erobret er vekten min. Jeg er en masse fett. Jeg er feit. Og å være feit og 82 er virkelig patetisk," sa hun i et intervju på programmet 'How To Fail'.

"Det er et slikt nederlag. En krembolle, en sjokolade, en porsjon hakket lever er viktigere enn helsen din og din estetiske presentasjon? Nei, det er ikke viktigere, det er bare grådighet, mangel på disiplin, alle tingene jeg er flau av om meg selv," la hun til.

Ved å åpne opp om de langsiktige helseproblemene hun sannsynligvis vil møte, la Miriam til: "Det er en stor fiasko, og på grunn av det har jeg fått spinal stenose, kan jeg ikke gå, jeg kommer til å sitte i rullestol."

Avsløringene kommer etter at Miriam ble forsidestjernen til britiske Vogue, og poserte naken for magasinet. Det skriver The Mirror.

I et intervju i bladet avslørte hun også at hun står overfor en kommende hjerteoperasjon etter å ha blitt kjørt til sykehus i forrige måned.

Hun beskrev helseproblemet som 'uventet' og åpnet opp om at hun på grunn av helseproblemene måtte konfrontere døden.

Skuespillerinnen venter nå på operasjon for å gjennomgå en ballongutvidelse av hjertet mens hun fortsetter å holde seg opptatt med skuespillerroller.

Foto: Shutterstock

Miriam Margolyes spilte 'Professor Pomona Sprout' (Pomona Stikling på norsk) i Harry Potter filmene.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?