Helene Spilling svarer på romanseryktene med Martin Ødegaard

23/03/2023 15:16

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
– Jeg gledet meg også til å snakke om saken.

– Jeg hadde egentlig gledet meg til å snakke om det med «B-laget» (TV 2s podkast, red.anm), men de valgte å ikke spørre. Så det var litt kjedelig. Jeg er enig med den artikkelen du skrev i går. Det var trist at de ikke spurte. Da var jeg klar for å snakke litt, men nå er det tett på kamp, så jeg tror vi dropper det nå, sier Ødegaard til Dagbladets reporter i Marbella.

Dagbladet publiserte onsdag historien om at TV 2 fikk innvilget et eksklusivt intervju med Ødegaard uten å spørre om romanseryktene rundt Ødegaard og Spilling.

– Hva kan du si om din relasjon til Helene Spilling? spør VG.

– Som sagt, jeg hadde gledet meg til å snakke med «B-laget» om det her, men nå er det to dager til kamp. Det er en viktig match og starten på en kvalik, så jeg tenker vi får ha fokus på det nå, gliste Arsenal-spilleren.

«B-lagets»-programleder Marius Skjelbæk har dette å si om Ødegaards kommentarer:

– Det var en meget elegant måte å bli kastet under bussen på. Det var terningkast seks.

Helene Spilling svarer i en leken tone. Hun skriver i en melding til VG at Ødegaard «svarer bra for seg».

– Jeg gledet meg også til å snakke om saken for noen dager siden, men nå er det bare knappe måneder til «Skal vi danse», så da er det viktig at jeg fokuserer på det. Utover det har jeg ingen kommentar.

I begynnelsen av mars dukket det opp bilder av Ødegaard med TV-profil Helene Spilling, kjent for «Skal vi danse» og «Mesternes Mester» på galla i London.

Der ble Ødegaard kåret til årets beste spiller i den engelske hovedstaden.

Da VG tok igjen Spilling litt senere, ønsket hun ikke å kommentere.

Torsdag var hun i humorkroken:

– Jeg var nominert som årets Arsenal-fan, men røyk dessverre på at jeg bare kunne det fulle navnet på én av spillerene.. Men så fikk jeg heldigvis et plaster på såret.. Bilde med kapteinen, klart det er stort, skriver Spilling til VG.

Spillings samboer Birgit Skarstein la senere ut et kryptisk bilde på Instagram av Spilling iført Ødegaard-skjerf i Arsenal-farger.

Etter gallaen ble bilder av Ødegaard og Spilling fjernet fra bildedatabasene Shutterstock og NTB. Ifølge Dagbladet ba Arsenal om at bildene ble fjernet.

– Det at det bildet ble slettet, var det noe du var involvert i?

– Nå har jeg svart på det tre ganger. Så jeg har ikke noe mer å si akkurat nå, svarer Ødegaard.