Helsen fortsetter å gå ned: Så ille er det for Bruce Willis nå

14/10/2023 17:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har det kommet en oppdatering om Hollywood-legendens helse.

Det kom som et sjokk for filmelskere over hele verden da skuespilleren Bruce Willis kunngjorde pensjonisttilværelsen i fjor etter å ha blitt diagnostisert med demens. Siden den gang har kona, Emma Herning, holdt verden oppdatert med ektemannens sviktende helse.

Og nå kan Willis' gode venn, forfatteren og regissøren Glenn Gordon Caron, bringe nok en trist oppdatering om «Die Hard»-stjernens tilstand.

Det skriver New York Post. Caron forteller om den 68 år gamle skuespillerens fortsatte nedgang i kommunikasjonsevner, som grenser til total stumhet.

– De første to-tre minuttene vet han hvem jeg er (...) Han er ikke lenger særlig verbal. Før leste han mye, men nå leser han ikke i det hele tatt. Alle språkkunnskapene hans er ikke lenger tilgjengelige for ham, sier den sørgende vennen som har besøkt Willis hver måned siden diagnosen.

Caron forteller også at han prøver sitt beste for å opprettholde vennskapet med Willis, men at det er vanskelig med tanke på demensen.

Regissøren holder imidlertid motet oppe, da han fortsatt kan se spor etter kameraten gjemt bak sykdommen.

– Men han er fortsatt Bruce, og når du er sammen med ham, føler du at han er Bruce, og da er du takknemlig for at han fortsatt er her. Men livsgleden er borte.

Willis og Caron møtte hverandre for første gang på 1980-tallet, under innspillingen av TV-serien "Moonlighting" (på dansk "The lucky heroes").

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.