Her blir det 45 grader

07/07/2022 09:45

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mens temperaturen har avtatt i Norge de siste dagene, er det ikke over alt at det er mangel på varme.

Mens sommerværet hjemme i Norge har gått litt nedover, er det fortsatt varme andre steder i Europa. I den kommende tiden forventes temperaturen ikke å komme mye over 20 grader de neste dagene, men hvis vi reiser bare litt sørover, vil temperaturen dobles.

Det skriver DMI i dag i meteorologens kommentar, som byr på klassisk dansk sommervær og en voldsom spansk varme.

Ifølge DMI vil det fra helgen og fremover være brennende varme i både Portugal og Spania. Her er det ventet temperaturer over 40 grader, mens noen dager også vil være rundt 45 grader.

På samme tid er det ikke ventet nedbør i det hele tatt, så det kan bli noen veldig tøffe dager i varmen.

Juni har globalt sett massiv varme mange steder på den nordlige halvkule.

I starten av næste uke vil temperaturen også stige til over 20 grader her hjemme i Norge. Men den vil dessverre falde igjen i løpet av uka.

 

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.