Her er de foreløpige værutsiktene for nyttårsaften

27/12/2017 15:56

Anniken Hauge

Nyheter
Sjekk om du kan se fyrverkeriet der du skal feire nyttår.

Når klokken begynner å nærme seg midnatt på nyttårsaften etter et deilig måltid i godt selskap, er tid for å bevege seg ut på terrassen eller balkongen for å overvære årets fyrverki.

Selv om det er blitt mindre raketter etter den nye loven som forbyr pinneraketter trådte i kraft i 2008, er det alltid hyggelig å få med seg årets fargesprakende show på himmelen, mens man skåler i champagne for det nye året.

Noe som kan ødelegge denne hyggen er som kjent været, og vi har nok alle opplevd en nyttårsaften eller tre hvor snø og tykk tåke har ødelagt utsikten totalt. 

Meteorologene har kommet med en foreløpig prognose for nyttårsværet på sin Twitter-profil, hvor det blant annet anbefales å holde seg nord for Stad om du vil unngå lavt skydekke som ødelegger for utsikten.

 

Som de skriver i innlegget, ser det best ut for de som skal feire nyttår i nord. For de som skal feire nyttår i Midt-Norge og Østafjells ser det dessverre litt dårligere ut, da sjansen for lavt skydekke er relativt høyere her enn nord for Stad.

Allikevel er det dumt å ta sorgene på forskudd – bare tiden vil vise hvordan været faktisk blir.

Og uansett er godt selskap og oppløftende tanker om det nye året det aller viktigste.

Les også: Hvor mange glass vin er for mye sammen med barna?