Her setter IKEA ned prisene på 500 produkter

09/09/2023 12:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prisene på de 500 varene reduseres med inntil 1700 kr.

Selv om vi ikke er i Australia, har IKEA Australia kommet med noen spennende nyheter som kan interessere australiere og fans av møbelkjeden rundt om i verden.

IKEA har varslet at de vil senke prisene på hele 500 populære og etterspurte produkter som en reaksjon på økende levekostnader, skriver Daily Mail.

Fra og med denne uken vil prisene på hundrevis av varer reduseres med mellom $5 og $160, tilsvarende mellom cirka 53 og 1700 kroner, og vil holde seg på dette lavere nivået så lenge varene er på lager.

Produktene som får disse reduserte prisene vil merkes med en ny "Lavere priser"-etikett og inkluderer alt fra sofaer og madrasser til utebord og hjemmekontormøbler.

I tillegg vil det være et utvalg populært tilbehør som kjøkkentraller, vinglass, tallerkener og glassbeholdere til oppbevaring på kjøkkenet.

Noen av de mest iøynefallende tilbudene inkluderer 160 dollar på VIMLE-sofaen, MICKE-pulten for hjemmearbeid eller studier som er merket ned til 79 dollar, og NISSAFORS-kjøkkenvognen for bare 35 dollar.

HEMNES TV-benken er redusert fra $379 til $349, KALLAX-hyllesystemet er $10 billigere og koster nå $119, og NAMMARO-oppbevaringsboksen er ned $40 til $99.

IKEA har også annonsert ytterligere 15 prosent rabatt på SKUBB-serien for sine lojalitetsmedlemmer.

Denne populære serien har rimelige og tilpassbare oppbevaringsløsninger som bokser, kofferter og hengende oppbevaring som er ideelle for å organisere og rydde opp i hjemmet.

Tilbudet på 15 prosent rabatt er tilgjengelig for medlemmer frem til 11. september.

Christopher Nilsson, IKEAs leder for serviceopplevelser, uttalte:

"Vi vet at australiere fortsetter å føle presset av de økende levekostnadene. Med husholdninger som er berørt over hele landet, ønsker vi å sikre at kundene våre fortsatt har muligheten til å få mest mulig ut av hjemmene sine med våre rimelige produkter året rundt og begrenset- tidstilbud."