Hevdet å ha bevis for at hun var Madeleine McCann: Nå har hun forsvunnet

03/03/2023

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Politiet/Instagram
Foto: Politiet/Instagram
Den unge kvinnen, som hevdet å ha bevis for at hun er den savnede Madeleine McCann, er nå forsvunnet.

Den polske kvinnen som har hevdet å være den savnede Madeleine McCann ser ut til å ha forsvunnet fra internett da Instagram-kontoen hennes der hun kom med påstandene sine er borte.

Julia Wendell, 21, fikk mer enn en million følgere på sosiale medier etter å ha delt sine "bevis" som indikerer at hun er Maddie, som forsvant mens hun var på ferie med familien i Praia da Luz, Portugal, i 2007.

Hun hevdet blant annet at hun hadde en flekk i det ene øyet som ligner på det du tydelig kan se på bildet av Maddie som ble brukt da hun var ønsket.

I tillegg har hun hevdet at hun ikke husker mye av barndommen. I tillegg har hun hevdet at hun ble misbrukt av en tysk pedofil som så ut som en gammel mistenkt i saken.

De mange påstandene, samt bilder av seg selv som skulle vise hennes likhet med Madeleine McCann, ble delt på en profil ved navn @Iammadeleinemccann, men ifølge Daily Star har denne siden nå forsvunnet.

Hvis du klikker på en lenke som fører til siden, blir du ganske enkelt møtt av en melding om at siden ikke lenger er tilgjengelig.

"Dessverre er denne siden ikke tilgjengelig. Lenken du fulgte kan være brutt eller siden kan ha blitt fjernet," står det.

Foto: Instagram/Skjermbilde

Dette kan tyde på at Julia selv har valgt å slette kontoen sin, men det kan ikke utelukkes at det er Instagram som har valgt å slette den.

Hvis det sier å være det tidligere scenariet, er det ikke første gang Julia har bestemt seg for å stenge en av sine sosiale medieprofiler.

I forrige uke valgte hun å dele et innlegg på Instagram der hun avslørte at hun hadde bestemt seg for å slette profilene sine på både Facebook og TikTok, der hun ble utsatt for ondskapsfulle kommentarer.

"Hvis du ikke liker meg, slutt å følge. Jeg vil ikke ha fans eller følgere," skrev hun.

"Jeg har stengt Facebook-kontoen min og TikTok, slik at folk ikke kan gjøre narr av meg."

Julia er for tiden i en by på grensen mellom Tyskland og Polen. Her skal hun ha fått besøk av privatetterforskeren og det selverklærte mediet Dr. Fia Johansson, som har etterforsket påstandene.

Dr. Fia Johansson har tidligere sagt at Julias foreldre - som heftig nektet for at hun kunne være den savnede Madeleine - nektet å ta en DNA-test.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.