Hollywood-ikon deler tragiske nyheter: Kjæresten er død

08/08/2023 21:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den Oscar-vinnende skuespilleren er i stor sorg.

I en hjerteskjærende melding til magasinet People mandag kom det frem at Sandra Bullocks mangeårige partner, Bryan Randall, gikk bort i helgen. Han ble bare 57 år gammel.

Familiens uttalelse lød:

"Det er med stor sorg vi deler nyheten om at Bryan Randall døde fredelig 5. august etter en tre år lang kamp mot ALS. Bryan valgte tidlig å holde sin ALS-reise privat, og de av oss som brydde oss om ham gjorde vårt beste for å respektere hans ønske."

"Vi er utrolig takknemlige for de utrettelige legene som har navigert med oss gjennom dette sykdomsforløpet og de fantastiske sykepleierne som ble våre romkamerater og ofte ofret tid med sine egne familier for å være sammen med oss."

Familien ber om privatliv for å sørge og bearbeide umuligheten av å si farvel til Bryan.

Sandra Bullock møtte Bryan Randall, som gikk fra modellering til å være fotograf, i januar 2015, og de gjorde forholdet offisielt senere samme år.

I 2021 delte filmstjernen, som er mor til barna Louis og Laila, at Bryan Randall var hennes livs kjærlighet. Det gjorde hun i en episode av talkshowet Red Table Talk.

– Jeg har funnet mitt livs kjærlighet. Vi deler to vakre barn - tre barn, [Bryan Randalls] eldre datter. Det er det beste noensinne, sa Sandra Bullock den gang.

Hun sa også at han var et stort «forbilde» for barna hennes.

– Han er det forbildet jeg vil at barna mine skal ha, sier hun og legger til:

– Jeg har en samboer som er veldig kristen, og det er to forskjellige måter å se ting på. Jeg er ikke alltid enig med ham, og han er ikke alltid enig med meg. Men han er et forbilde, selv når jeg ikke er enig med ham.

– Jeg er sta, men noen ganger må jeg lene meg tilbake og lytte og tenke: «Du sier det annerledes, men vi mener akkurat det samme».

I stedet for blomster ber familien om donasjoner til ALS Association og Massachusetts General Hospital.