Hun fikk en melding fra mannen sin: Innså umiddelbart at noe var alvorlig galt

02/08/2023 16:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun skjønte umiddelbart at noe var veldig, veldig galt.

Drapssaken, som har rystet både Tyskland og Thailand, dreier seg om en tragisk hendelse.

Offeret, en mann fra Tyskland, ble funnet død i et kjøleskap i et leid hus i den sør-Thailandske byen Nong Prue mandag.

Konens skumle følelse hadde allerede gitt henne en anelse flere uker før tragedien om at noe var veldig, veldig galt.

Det var første gang hun fikk en tekstmelding fra mannen sin. I deres fem år lange forhold hadde han aldri sendt henne en tekstmelding før.

Innholdet i meldingen var angivelig uskyldig, og informerte henne om at han ville komme for sent til lunsjavtalen 4. juli da han var med en klient på jobb.

Han forsikret at han ville ringe henne senere. Men det som vekket alarm var det faktum at hun fikk en tekstmelding fra ham, noe som var veldig uventet.

Politiet mistenker nå at tekstmeldingen faktisk er skrevet og sendt av drapsmannen hans, noe som gir en dyster og skremmende dimensjon til saken, melder BBC.

Etterforskningen har ført til oppdagelsen av en motorsag og flere løsemidler som antas å ha blitt brukt til å drepe og forsøke å kvitte seg med liket.

I tillegg har politiet sikret seg videomateriale fra CCTV-kameraer som viser hvordan kjøleskapet fjernes fra stedet. Det antas at liket av den tyske mannen gjemmer seg inne i kjøleskapet.

Flere tyskere er allerede pågrepet av thailandsk politi mistenkt for å være involvert i drapet på den 62 år gamle mannen.

Situasjonen har skapt sjokk og bestyrtelse både i Tyskland og Thailand.