Hun forsvant under mystiske omstendigheter for 18 år siden: Nå er det endelig nyheter

19/10/2023 15:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun forsvant under en ferie til Aruba sammen med skolekameratene.

18 år gamle Natalee Holloway var en modellstudent med hele livet, og alt som hører med det, for skoene sine. Dessverre ble hun frarøvet et liv med fantastiske minner og relasjoner da hun slapp til Aruba med skolekameratene for å feire en vellykket eksamen.

Hun ble sist sett forlate en bar med tre menn for 18 år siden. Men nå, etter alle disse årene i mørket, har det kommet svar.

Joran van der Sloot har innrømmet at han drepte den unge kvinnen.

Siden hennes forsvinning har politiet hatt den da 17 år gamle Joran van der Sloot som hovedmistenkt, og nå har han innrømmet at han tok livet av den unge kvinnen i 2005.

I forbindelse med tilståelsen har Natalee Holloways mor delt en kort uttalelse. "Det er over. Joran van der Sloot er ikke lenger den hovedmistenkte i drapet på datteren min. Han er morderen," sa Beth Holloway ifølge CNN.

Den nå 36 år gamle nederlenderen har ikke bare erkjent drapet. Han har også innrømmet at han forsøkte å selge informasjon til familien hennes om hvor de kunne finne datterens levninger.

Under tilståelsen innrømmet han videre å ha sparket henne i ansiktet og deretter slått henne med et askebeger fordi hun nektet å ha sex med ham.

I følge Joran van der Sloot var ansiktet hennes "fullstendig ødelagt" og hun var bevisstløs etter at han angrep henne. Og etter å ha innsett hva han hadde gjort, kastet han liket i havna.

Han har faktisk tidligere innrømmet å ha stått bak drapet – flere ganger faktisk. Men hver gang kom han med forklaringer som ikke stemte.

I tillegg har det ikke vært tilstrekkelig bevis. Nå har han imidlertid passert en løgndetektor, som ifølge CNN viser at han nå snakker sant.

Joran van der Sloot er allerede bak lås og slå. Han soner dermed en dom på 28 års fengsel for et nytt drap.

Læs også: