"Hun har løyet 17 ganger": TV-vert i voldsomt angrep på Meghan Markle

13/04/2021 13:06

Emma

Nyheter
Den britiske tv-programlederen og opinionmakeren Piers Morgan har lenge motsatt seg Meghan Markle og prins Harrys fly til amerikaneren, og hertuginnen har til tider fått det glatte laget av «Good Morning Britain»-verten.

Historien som tilsynelatende aldri dør - den om Meghan Markle og hennes prins Harry.

Paret der besluttet at livet i de britiske palassene ikke var for dem, og derfor tok turen til USA, hvor de har bosatt seg, og har blitt mottatt med åpne armer. Det sier seg selv at i et land som England, hvor monarkiet spiller en slik rolle, ikke minst kulturelt, har denne "flyturen" skapt en enestående debatt.

Meghan og Harry, før avreise, var svært populære på engelsk, som følge av deres store populære appell, men langt fra alle, er i favør av deres beslutning om å flytte til USA, som på en måte har delt rojalistene inn i to leirer.

De som fortsatt støtter og bryr seg om paret og de som ikke gjør det - og det er neppe en hemmelighet hva camp kjendis TV-vert Piers Morgan er i.

Spesielt har hans kritikk blitt rettet mot hertuginne Meghan Markle, som han hevder gjentatte ganger har løyet om hendelsesforløpet som resulterte i parets flukt fra kongefamilien - skriver Dailystar.

Et intervju paret gjorde med den legendariske TV-programlederen Oprah Winfrey spesielt har bedt Piers Morgan å sterkt kritisere Meghan Markle, som han mener har løyet om den britiske kongefamilien hele 17 ganger.

"Jeg tror fortsatt ikke på det de sier. Jeg tror ikke spesielt på hva Meghan Markle sier," piers Morgan sier når han besøker Fox News video podcaster.

"17 forskjellige påstander fra paret har blitt bevist enten helt falske, eller massivt overdramatisert og uten bevis,"

Morgan blir også spurt om en debatt om Good Morning Britain, hvor han forlot studioet, etter en opphetet krangel med en medvert om det nå mindre kongelige paret.

"Jeg var i et utbrudd av sinne. Jeg fikk ikke lov til å ha den oppfatning at jeg ikke trodde på det hun sa, selv om det var helt klart for meg da jeg så intervjuet (med Oprah Winfrey, ed.) at det var flere ting de sa som ikke kunne være sant,"

Piers Morgan er tilbake på Good Morning Britain, og Harry og Meghan har ikke kommentert utbruddet, og det gjør det knapt, men Piers Morgan kommer tydeligvis ikke til å være tause.