Hun hevder å være Madeleine McCann: Nå er det sjokkerende nytt om henne

16/03/2023 09:40

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Instagram/Politi
Foto: Instagram/Politi
Nå er det sjokkerende nyheter om jenta som hevder å være Madeleine McCann.

Julia Wendell ble kritisert etter at hun via et nå slettet Instagram-innlegg hevdet at hun kunne være det savnede britiske barnet som forsvant i Portugal i 2007.

Hun venter for tiden på DNA-prøver for å bevise at hun er den savnede jenta, men det er ikke det eneste neglebitende resultatet hun venter på svar på.

Nå har hennes talsmann, Fia Johansson, avslørt at Julia Wendell kan være i stand til å bekjempe kreft.

Etter beinsmerter og forstyrrende blodprøvesvar har det nå oppstått mistanke om at jenta kunne ha leukemi.

I tillegg til forstyrrende blodprøver, er 21-åringen innstilt til CT- og MR-undersøkelse for å finne årsaken til skjelettsmertene.

Fia Johansson har nå avslørt at Julia Wendell også nervøst venter på resultatene av ytterligere tester for å bekrefte eller avkrefte om hun har leukemi:

– Blodprøven hennes er ekstremt unormal, så legen min her i USA undersøker om hun kan ha leukemi. Så, vi venter på resultatene av ulike tester. Og hvis hun trenger noen form for behandling, vil vi sørge for at hun får det, sier talspersonen.

Når resultatene på DNA-prøver kan presenteres, er det ennå ikke satt. Men svaret er ventet i løpet av de kommende ukene.

Fia Johansson har sagt at DNA-testresultatene vil avgjøre om Julia Wendell kan være Madeleine McCann eller en annen savnet person.

Julia Wendells familie i Polen har uttalt seg for å tilbakevise påstandene om at hun er Madeleine:

– For oss som familie er det åpenbart at Julia er vår datter, barnebarn, søster, niese, fetter og stebarn. Vi har minner, vi har bilder, sier familien.