Hun våknet alene på cruiseskipet: Overvåkningsvideo viste den tragiske ulykken

05/06/2023 07:30

Emma

Nyheter
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Da amerikanske Jennilyn Blosser våknet mandag morgen, var hun alene i sengen sin.

Kjæresten hennes gjennom mange år var ingen steder å finne - ikke i lugaren eller noe annet sted på det store cruiseskipet Carnival Magic.

25. mai hadde paret lagt ut på cruiset som skulle ta dem fra amerikanske Norfolk til Bahamas og hjem.

Men de kom aldri så langt.

Mandag morgen var forloveden hennes – 35 år gamle Ronnie Peale – borte mens skipet lå rundt 270 kilometer øst for Jacksonville i Florida.

Jennilyn Blosser fortalte CNN at det var Ronnies første cruise, og de hadde dratt på turen for å feire bursdagen hennes.

Da hun våknet mandag morgen rundt klokken 11.30, var hun alene.

"Da jeg ikke kunne finne ham, ringte jeg moren hans for å høre om hun hadde snakket med ham, og hun sa at hun ikke hadde det," sa Blosser.

Det ble fort klart at Ronnie var borte – og samme ettermiddag ble han meldt savnet.

Da overvåkingsvideo fra skipet ble gjennomgått, kunne man ifølge cruiserederiet se Ronnie Peale lene seg over rekkverket på parets soveromsbalkong rundt klokken 04.10 natt til mandag og deretter falle over rekkverket.

Så forsvant han ut i bølgene.

Den amerikanske kystvakten ble aktivert og gjennomsøkte et stort område utenfor kysten av Florida i timene og dagene etter for å finne den savnede mannen.

Dessverre uten hell.

Onsdag sa kystvakten at de innstiller søket.

– Beslutningen om å innstille aktiv leteinnsats mens vi venter på videre utvikling, er aldri en beslutning vi tar lett på, sier Christopher Hooper, en av kystvaktens redningskoordinatorer, i en uttalelse.

"Vi kondolerer på det dypeste til Mr. Smith. Peales familie og venner."

Læs også:

5 frukt og grønnsaker du aldri bør skrelle Det er flere gode nyheter enn bare det faktum at du ikke trenger å bruke tid på å skrelle.
Nå er det avgjort: Disse hunderasene er de dummeste En hundepsykolog har laget en liste som rangerer hunderaser etter intelligens.