Hund er redd for fyrverkeri: Nå har den hjerteskjærende videoen gått viralt

06/11/2023 21:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det er ingen tvil om hundens frykt for fyrverkeri.

En kvinne ved navn Fiona har delt en hjerteskjærende video av hunden hennes, Charlie, som ligger på gulvet og rister ukontrollert mens det skytes opp fyrverkeri utenfor.

Fiona, en hundeeier fra Hamilton, South Lanarkshire, har nå delt hundens reaksjon på fyrverkeri på sosiale medier for å øke bevisstheten om de negative effektene av fyrverkeri på kjæledyr.

Hun har filmet hunden Charlie som får et panikkanfall, og videoen, som nå har gått viralt, har nå rørt folks hjerter.

Videoen kan du se nederst i artikkelen.

Fiona har gjort alt for å hjelpe Charlie gjennom årene, inkludert medisin og tordenskjorter, men ingenting har klart å dempe angsten for fyrverkeri. Det skriver The Mirror.

Fiona etterlyser strengere regulering av fyrverkeri og oppfordrer folk til å delta i organiserte oppvisninger i stedet for å sette opp sitt eget fyrverkeri.

Dyr har skarpe sanser og lyden av fyrverkeri kan føre til panikk og stress, noe som kan få alvorlige konsekvenser for deres helse og sikkerhet.

Peter Fleming fra en lokal dyreorganisasjon bekrefter at dyr lider på grunn av det høye desibelnivået av fyrverkeri og etterlyser mer hensynsfull oppførsel i forhold til fyrverkeribruk.

Han understreker viktigheten av å ta vare på kjæledyrene og oppfordrer folk til å tenke på trivselen til andres kjæledyr.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.