Hundetrener deler overraskende avsløring: Han vil aldri eie disse tre hunderasene

29/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han legger ikke skjul på hvilken hunder han ikke ville hatt.

Hunder er mer enn bare kjæledyr; de er familiemedlemmer. Imidlertid er ikke alle hunderaser egnet for alle familier.

Garrett King, en "hundeekspert og hundetrener" med en TikTok-kanal fulgt av 3,2 millioner mennesker, har delt sine tanker om tre hunderaser han aldri ville eie. Og noen av valgene hans vil garantert overraske deg.

Garrett King legger ikke skjul på at den første hunden han aldri ønsket å eie er den sentralasiatiske gjeteren, også kjent som Alabai:

"Hannene kan veie over 77 kg og er gode til å vokte husdyr. Problemet er at jeg ikke har noen husdyr. Hvis du har husdyr hjemme, kan du vurdere å få denne hunden for å beskytte flokken," forklarer han til The Mirror.

Den andre rasen på listen er blodhunden:

"Den hunden lukter som ingen andre hunder. Uansett hvor mange bad du gir dem, har de bare en lukt som er vanskelig å bli kvitt," avslører Garrett.

Og den tredje og mest overraskende rasen er Chihuahua:

"Hvis jeg trengte en 1,4 kg demon fra underverdenen som ikke tjener noen annen hensikt enn å sitte på fanget mitt og bite alt som kommer innenfor en meter fra meg, ville jeg fått en chihuahua. Men det blir et hardt nei fra meg," sier han ærlig ut.

Så før du lar deg friste av en søt valp, er det verdt å vurdere om du er klar for utfordringene som følger med den spesifikke rasen.

For som det gamle ordtaket sier: En hund er for livet, ikke bare til jul.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.