I stor sorg: Gunilla Perssons mor Iris er død

02/03/2023 12:06

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I februar fylte hun 97 år.

Gunilla Perssons mor Iris er død. Hun ble 97 år gammel.

«Jeg er fortsatt i fullstendig sjokk», skriver Hollywood-fruen på Instagram.

Hollywood-fruen Gunilla Perssons mor Iris Persson er død, skriver hun på sin Instagram.

I februar fylte hun 97 år. "Jeg kan nesten ikke skrive disse linjene så mange tårer faller. Jeg er fortsatt i fullstendig sjokk. Den personen som er mest verdifull for meg (bortsett fra Erika) har forlatt dette jordelivet i natt og hjertet mitt blør», skriver hun i innlegget.

Gunilla skriver at legen sa at moren hadde reagert bra på medisinene, og at blodtellingen var god. Men pulsen til Iris hadde vært svak og "helt uforberedt" stoppet hjertet.

«Jeg gikk ned i kafeteriaen i en halvtime og sa til sykepleieren at jeg snart skulle komme tilbake og da fikk jeg oppringningen», skriver Gunilla.

I går kunngjorde Hollywood-kona at Iris var rammet av korona etter at Gunilla og datteren Erika testet negative for sykdommen og ble fraktet til sykehus med «veldig lavt blodtrykk».

"Først trodde vi at hun hadde fått et slag fordi det ene øyet er åpent og munnen hennes er vippet til siden akkurat som hun hadde et slag.

Men nevrologen fortalte meg at det ikke var hjerneslag, og det var en stor lettelse, skrev hun den gang.

Iris Persson har vært med i «Svenska Hollywoodfruar» siden Gunilla Persson kom inn i serien og har gjentatte ganger slitt med helseproblemer de siste årene.

«Mamma er en fighter og har så lyst til å bo hos meg, det har hun vist så mange ganger når hun taklet livstruende lungebetennelse osv.», skrev Gunilla Persson i går.

I kommentarfeltet får hun kjærlighet fra flere kjendiser som Martin Melin, Edvin Törnblom, Anitha Clemence, Anders Pihlblad og Ellinor Bjurström.

«Beklager så dypt på sorgen. All kjærlighet og styrke til familien din», skriver Kristina «Keyyo» Petrushina.