Idrettsstjerne død: Ble kun 33 år

20/07/2023 14:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Idrettsstjernen har mistet livet.

Den britiske ishockeyspilleren Mike Hammond har tragisk mistet livet i en bilulykke i Canada.

Mike Hammonds klubb Nottingham Panthers bekreftet at deres 33 år gamle stjerne hadde gått bort sent onsdag kveld. Det sies at bilen hans var det eneste kjøretøyet som var involvert.

Mike Hammond, som spilte for Storbritannia ved IIHF World Championship 2019 og IIHF World Championship 2021, begynte sin karriere i 2015 og fortsatte å spille for ni ishockeylag før han begynte i Nottingham Panthers i august 2022.

"Nottingham Panthers er knust av nyheten om at Mike Hammond, som spilte for klubben forrige sesong, har dødd i en bilulykke. Våre tanker går til hans familie, venner og lagkamerater. Hvil i fred Hammy - du vil aldri bli glemt," sier Elite Ice Hockey League-laget.

Mike Hammond etterlater seg moren Janice og broren Steve.

Det skriver Daily Mail.

– Jeg har ikke ord og prøver fortsatt å forstå hva som har skjedd. Du vil bli dypt savnet, elsker din bror», skrev Mike Hammonds bror i et Facebook-innlegg.

Maike Hammond ble født i Canada, men representerte Storbritannia med dobbelt statsborgerskap. Han var hjemme for å besøke hjemlandet sammen med vennene sine før den tragiske hendelsen.

Foto: Twitter

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.