IKEA advarer kundene

12/01/2023

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå advarer IKEA kundene.

Har du vært på IKEA nylig? I så fall bør du lese videre her.

IKEA ber alle kunder som eier et LETTAN-speil med datostempler før og inklusiv 2015 (årsuke) om å slutte å bruke det og bestille nye veggfester uten ekstra kostnad.

Det skriver Ikea i en sikkerhetsmelding.

Dette kommer i kjølvannet av at LETTAN-speil har risiko for brudd på veggfester.

I verste fall kan dette føre til at speilene plutselig faller av veggen.

Og på IKEA starter de alltid med sikkerheten til kundene sine, og derfor oppfordrer de kunder med LETTAN-speil med datostempler før og inkludert 2105 (årsuke) til å bytte ut veggfester.

Derfor ber vi alle kunder som eier de berørte LETTAN-speilene om å slutte å bruke det og bestille nye veggfester uten ekstra kostnad.

De benytter også anledningen til å understreke svart på hvitt at de utvikler sine produkter ved hjelp av et grunnleggende risikovurderings- og testprogram for å sikre at produktene oppfyller alle gjeldende lover og standarder i markedene der de selges. Imidlertid har de blitt gjort oppmerksomme på at noen av veggfestene deres for LETTAN-speil har gått i stykker.

I tillegg beklager de ulempene mange ganger.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.