Influenser mister livet i forferdelig ulykke

26/08/2023 05:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 23 år gamle influenseren har på tragisk vis mistet livet.

Den populære influenceren Burak Can Tas ble drept i en motorsykkelulykke bare uker før bryllupet sitt. Sykkelbloggeren og influenseren gjorde seg klar til å gifte seg med sin forlovede da sykkelulykken i Tyrkia skjedde.

Den 23 år gamle stjernen ble kjørt til sykehus, men overlevde ikke de mange skadene han pådro seg i den forferdelige trafikkulykken.

For noen måneder siden fortalte Burak Can Tas sine følgere hvordan møtet med Yaren Kara hadde forandret livet hans. Paret annonserte forlovelsen 3. juli og var uker unna å si ja til hverandre. Nyheten sjokkerte hans mange følgere som elsket å ta del av innholdet hans på forskjellige plattformer. Det skriver The Mirror.

"Jeg er takknemlig for hver dag jeg tilbrakte med deg min kjære. Min eneste som jeg vil savne så mye. Må Gud være vert for deg i det vakreste hjørnet av Jannah. Jeg elsker deg så mye min livspartner," skrev Yaren Kara følgende kunngjøringen om Burak Can Tas' tragiske død.

Paret delte en forkjærlighet for sykling, og tok ofte turer sammen, noe han dokumenterte på sine sosiale medier.

"Året 2022 orkestrerte sin siste overraskelse, som førte meg til deg. Til nå har jeg ikke forstått konseptet kjærlighet eller å bli elsket. Jeg lærte det av deg, min elskede," skrev Burak Can Tas i en hyllest til sin Yaren Kara i fjor.