Influenseren Emma innrømmet en mørk hemmelighet: Nå mottar hun drapstrusler

02/07/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Influenseren Emma har havnet i en massiv motreaksjon, etter en sjokkerende innrømmelse, som nå har resultert i flere drapstrusler.

17. april deltok Emma Clair i en podcast med en annen influencer. Her kom hun med en innrømmelse som sjokkerte mange av tilhørerne. Hun tilsto at hun hadde drept to katter da hun var barn.

I podcasten forteller hun om hvordan en katt døde av frykt. Dette er fordi det ble "svingt rundt som en utstoppet leke". I tillegg innrømmer hun også at hun drepte en av vennenes katter.

Ifølge Daily Star skulle det være bestevenninnens katt. Det at hun har drept to katter har resultert i at hun har havnet i massiv motvind. Dette har nå gjort at hun har avslørt at hun må 'gjemme seg'.

Emma har nettopp blitt mor til sitt første barn. Derfor hadde hun også gledet seg til å dele den første tiden med barnet på sosiale medier, men det blir ingenting av det.

Selv sier hun at det er fordi hun valgte å dele de to historiene fra barndommen. Dette har resultert i at hun har mottatt ekle kommentarer og til og med drapstrusler.

— Jeg fikk fort mye kritikk og drapstruslene begynte å rulle inn, sier Emma Clair. "Jeg mistet jobben min, min mentale helse ble massivt påvirket og folk bare lo av det."

"Jeg begynte plutselig å føle meg utrygg i min egen boble. Jeg begynte å føle meg utrygg i mitt eget hjem. Angsten min var i taket da jeg gikk ut offentlig. Jeg følte meg konstant krenket, drapstruslene ble verre og ryktene ble enda verre. "

Hun avslører også at det fikk den mentale helsen hennes til å "smuldre". Derfor har hun nå tatt en beslutning om å forlate sosiale medier på ubestemt tid.

"Jeg drepte katten min. Søsteren min snakket ikke med meg på flere måneder. Og moren min var rasende på meg. Og ja, jeg drepte den," sa hun på podcasten i april.

"Og hvis du virkelig vil vite mer om meg, drepte jeg også katten til min beste venn." Tidligere har hun forsøkt å forsvare seg ved å si at det bare var «litt lett humor».

Samtidig ba hun også sine over 100 000 følgere om å «slappe av».

Det har ikke bare fått konsekvenser for henne i form av kommentarer fra sinte følgere. Det australske merket MCoBeauty kunngjorde at de 'ikke lenger vil jobbe med Emma i fremtiden'.

Ellers hadde Emma nettopp inngått et samarbeid med dem.