Internettstjerne er død: Ble bare 14 år

10/08/2023 08:54

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En uttalelse som bekrefter den tragiske nyheten ble delt på sosiale medier av familien hennes.

Tenåringsinternettstjernen Lil Tay er død.

I tillegg til at den unge rapperen gikk bort, kunngjorde familien hennes også at broren hennes var død. Den lyder: «Det er med tungt hjerte vi deler den ødeleggende nyheten om vår elskede Claires plutselige og tragiske bortgang.

"Vi har ingen ord for å uttrykke det uutholdelige tapet og den ubeskrivelige smerten. Dette utfallet var helt uventet, og har etterlatt oss alle i sjokk.

"Hennes brors bortgang gir en enda mer ufattelig dybde til vår sorg. I denne tiden med enorm sorg ber vi vennligst om privatliv mens vi sørger over dette overveldende tapet, siden omstendighetene rundt Claire og hennes brors bortgang fortsatt er under etterforskning."

Foto: Instagram/liltay

Uttalelsen konkluderer: "Claire vil for alltid forbli i våre hjerter, og hennes fravær vil etterlate et uerstattelig tomrom som vil bli følt av alle som kjente og elsket henne."

Siden nyheten ble bekreftet, har fans av Lil Tay – egentlig navn Claire Hope – tatt til sosiale medier for å dele sine kondolanser med familien hennes.

"Hvil i fred til Lil Tay, hun var så ung," skrev en bruker.

Mens noen andre la til: "Ah wtf Lil Tay døde, hun var bare et barn, hun fortjener ikke det."

Bare ni år gammel på den tiden, landet Lil Tay på scenen tilbake i 2018, og satte seg frem som "århundrets yngste flexer".

Rapperen overveldet alle med låtene hennes, som var sterkt påvirket av trap og skrøt åpent av rikdommen hennes.

I mai samme år ble hun til og med intervjuet av ABC News om sin virale berømmelse. Og på spørsmål om hva hun synes om å bli kastet inn i rampelyset, sa Lil Tay at hun syntes det var morsomt.

"Folk synes det er morsomt, jeg antar, fordi jeg er ni år gammel og jeg har oppnådd så mye," sa hun til Juju Chang.

Hun fortsatte: «Jeg er den yngste flexeren. Jeg kan gjøre alt jeg liker. Hvis de ikke tror meg, bryr jeg meg ikke."

Lil Tay ble også intervjuet av andre sosiale mediegiganter Jake Paul, som spurte henne om forskjellige "krangler" hun hadde med andre rappere og virale stjerner.