Internettstjerne erklært død: Nå tviler tidligere manager på familiens melding

11/08/2023 19:30

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den 14 år gamle SoMe-sensasjonen Lil Tay ble erklært død tirsdag i denne uken, men flere ting tyder på at det kanskje ikke er tilfelle.

Oppdatering: Lil Tay har vært ute å si at både henne og broren hennes lever og har det begge bra. Kontoen hennes har blitt hacket og det har aldri skjedd henne eller boren noe.

Det skapte overskrifter da Lil Tays familie kunngjorde på sin Instagram-konto tirsdag at hun hadde gått bort plutselig.

Flere medier melder imidlertid nå at dette kanskje ikke er tilfelle, da det antas fra flere kanter at familiens budskap kanskje ikke er sant.

I en e-post til Daily Mail skriver Lil Tays tidligere manager, Harry Tsang, at han fortsatt ikke er i stand til å «definitivt bekrefte eller avkrefte» dødsfallet.

– Situasjonen krever nøye vurdering og respekt for de involverte partene, sier han om den mystiske kunngjøringen om dødsfallet.

Daily Mail har vært i kontakt med politiet i både Vancouver, hvor Lil Tay ble født, og Los Angeles, hvor hun bodde til hennes påståtte død, og ingen av byråene har rapporter om hennes død.

Til New York Post nektet Lil Tays far også å kommentere, noe som bare har lagt til mysteriet.

På sosiale medier florerer ryktene om hvorvidt Lil Tay, hvis virkelige navn er Claire Hope, virkelig er død, eller om den tragiske kunngjøringen er en slags syk spøk.

Ifølge Daily Mail hevder en bruker som kaller seg Jesse Ryan at Lil Tay og broren hennes har dødd i en bilulykke:

- Jeg var på åstedet og kan bekrefte at de (Lil Tay og broren) døde sammen. På grunn av en bilulykke. Broren kjørte bilen, skrev brukeren på sosiale medier.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.