Iselin Shumba i stor sorg: Bekrefter brudd

04/06/2024 23:06

redaktion

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Skuespilleren bekrefter de triste nyhetene overfor VG.

Den 39 år gamle skuespilleren Iselin Shumba kommer med en svært trist beskjed, da hun overfor VG kan bekrefte at hun ikke lenger er sammen med Børge Hennø.

Paret har gått gjennom vanskelige tider, særlig etter at de i fjor mistet sin ni dager gamle sønn, som ble funnet livløs i sengen sin.

"Det er med stor sorg at jeg kan bekrefte at vi ikke lenger er kjærester," forteller hun til VG.

Samtidig forteller Iselin at det absolutt ikke er fordi det ikke lenger er kjærlighet mellom dem, men at tingene bare ikke fungerer etter all den smerten de opplevde i forbindelse med deres lille sønns dødsfall.

Iselin og Børge møtte hverandre i 2021 etter at de hadde matchet på datingappen Happn, en app hvor folk dukker opp hvis man fysisk har krysset hverandres vei.

I forbindelse med bruddet har Iselin flyttet ut av deres felles hjem.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.