Jakten endte tragisk: Jeger ble skutt av sin egen hund

30/11/2022 07:36

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dette er en forferdelig ulykke.

Forrige helg var Ozgur Gevrekoglu ute med vennene sine i Kizlan i Tyrkia.

Jakten hadde vært en suksess, men da den var i ferd med å dra hjem, skjedde det en tragisk hendelse.

Gevrekoglu, som hadde blitt far bare 10 dager før han og vennene dro, skal ha tatt jakthunden sin inn i bilen da et skudd ble avfyrt.

Her var allerede et jaktgevær som ikke var sikret. Og da hundens pote ved et uhell traff avtrekkeren, ble et skudd sendt inn i eierens kropp.

Ifølge New York Post døde han momentant. Han ble umiddelbart tatt til Alacam State Hospital før han ble overført til et annet sykehus i Samsun for obduksjon, hvor resultatene fortsatt er i gang.

I kjølvannet av hans død er det satt i gang en etterforskning av omstendighetene rundt hans død.

Det er flere tyrkiske medier som spekulerer i at Gevrekoglu kan ha blitt drept, og derfor har hunden beleilig nok fått skylden.

Men den foreløpige etterforskningen skulle angivelig ikke peke i den retningen.

Imidlertid har slike hendelser blitt sett før, inkludert i 2018, da en mann fra New Mexico ved et uhell ble skutt i ryggen av hunden sin mens han jaktet.

Det er uklart hvilken hund som var ansvarlig for den fatale feilen. Gevrekoglu har delt flere bilder av seg selv med flere forskjellige hunder - blant annet et nylig bilde der den smilende friluftsmannen holder opp en rekke døde fugler med den ene hånden og klapper en hund med den andre.