Jane hadde leid det samme hjemmet i over 20 år: Da utleieren ringte henne, fikk hun sitt livs sjokk

09/07/2023 15:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Jane Sayner hadde leid hjemmet sitt i 23 år da hun fikk en telefon fra utleieren og fikk sitt livs sjokk.

For 23 år siden var Jane Sayner på utkikk etter et nytt hjem og fant en to-roms leilighet med hage i St. Albans, en by nordvest for Melbourne.

Jane Sayner leide eiendommen av John Perrett, som i tillegg til å være farmasøyt, også var en kjent fotballspiller, eiendomsinvestor og filantrop.

I en alder av 83 år hadde John Perrett en formue på flere millioner dollar.

Selv om Jane Sayner jobbet i et marked til hun pensjonerte seg og hadde beskjeden økonomi, var John Perretts generøsitet avgjørende for henne.

En dag ringte utleieren Jane og ba henne snakke med advokaten hans. Han sa han ville overlate eiendommen til henne, melder 9 Now,  ifølge Dagens.dk.

"Jeg er her akkurat nå, og du må gi ham hans fulle navn fordi jeg overlater hjemmet til deg," sa Perrett til Jane.

Da hadde John Perretts Parkinson blitt verre, og han hadde flyttet til et sykehjem.

I september 2020 døde John Perretts i en alder av 86 år. Han hadde donert mesteparten av formuen sin til Royal Melbourne Hospital, hvor han tidligere hadde fått en nyre.

Den enorme donasjonen vil komme både sykehuset og pasientene til gode i mange tiår fremover. Professor Nigel Toussiant fra Royal Melbourne Hospital sa:

- Ord kan knapt beskrive hvor uselvisk og utrolig sjenerøs (Perrett er). Vi er svært takknemlige som en avdeling av sykehuset ved Royal Melbourne Hospital for et slikt tilskudd. Det er bare fantastisk.

Men Jane Sayner kan også takke John Perrett.

Hun er nå pensjonist og bor i sitt lille hjem med hage, som hun fortsatt elsker. Takket være John Perretts generøsitet gikk hun fra å være leietaker til å bli huseier.

– Hver eneste dag takker jeg ham fortsatt. Jeg sier til meg selv: «Takk John», sier den heldige kvinnen.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.