Jessica Alba avslører hemmelig brudd

28/08/2023 06:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespillerinnen har vært gift med sin filmprodusentmann, Cash Warren, i 15 år.

Jessica Alba er notorisk kjent for å holde privatlivet sitt privat, og det er derfor svært sjelden at hun uttaler seg om ekteskapet sitt. Men det gjør hun nå – og samtidig slipper hun en enorm bombe.

Den 42 år gamle skuespilleren avslører i et nytt intervju at hun har hatt et hemmelig brudd med sin bedre halvdel på snart tjue år, filmprodusenten Cash Warren.

Dette er skrevet av Entertainment Tonight.

Jessica Alba forteller til media at bruddet fant sted like før hun og Cash Warren giftet seg tilbake i 2008.

De to kjendisene møttes under innspillingen av «Fantastic Four», hvor det var gnister i luften, men før de ble smidd sammen begynte det å oppstå gnisninger mellom dem.

Cash Warren selv uttaler i «Whine Down»-podcasten at friksjonen oppsto fordi han var «en drittsekk» i begynnelsen av forholdet deres, fordi han var veldig sjalu.

– Jeg var veldig sjalu på de andre mennene og oppmerksomheten hun fikk fra andre menn. Jeg følte meg dårlig av det, sier filmprodusenten og fortsetter:

– Jeg hadde alltid vært en ganske selvsikker fyr som gikk mine egne veier og var glad for det, men plutselig fra den ene dagen til den andre følte jeg meg sjalu hele tiden. Jeg hatet det.

Jessica Alba og Cash Warren forteller videre at sjalusien og friksjonen ble så ødeleggende for forholdet at de gikk fra hverandre etter fire år som par.

I perioden fra hverandre jobbet Cash Warren med sjalusien, hvoretter de ble sammen igjen. De giftet seg i 2008 og har siden hatt tre barn, 15 år gamle Honor, 12 år gamle Haven og fem år gamle Hayes.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.