Joe Jonas bryter stillheten etter bruddet med Sophie Turner

12/09/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Popstjernen avlyste sin siste konsert for å adressere bruddet med «Game of Thrones»-stjernen

Det manglet absolutt ikke på overskrifter rundt Joe Jonas og Sophie Turners brudd forrige uke, og det ser ut til at det vil fortsette denne uken.

I helgen brøt popstjernen tausheten og snakket om sin kommende skilsmisse fra «Game of Thrones»-skuespillerinnen. Det skriver TMZ.

Ifølge amerikanske medier avbrøt 34 år gamle Joe Jonas sin siste konsert i Los Angeles for å sette noen ord på bruddet.

Her ba han fansen om å slutte å tro på bruddryktene.

– Det har vært en tung uke, sa sangeren og fortsatte:

– Men jeg vil bare si at du ikke skal tro noe med mindre du hører det fra disse leppene. Greit?

Joe Jonas og Sophie Turner rakk å være gift i fire år og ha to barn sammen før de skilte seg forrige uke. Siden den gang har det vært ulike historier som tyder på at bruddet mellom dem ikke er det hyggeligste av slaget.

For eksempel har det kommet frem at Joe Jonas skal ha dumpet Sophie Turner etter å ha sett noen mystiske opptak, akkurat som popstjernen også har vært rask med å slette alle spor etter sin tidligere bedre halvdel.

Det går også rykter om at det er teamet til Joe Jonas som har lekket historier til pressen om at Sophie Turner fester for mye og derfor ikke har tid til sine to felles barn.

Verken Joe Jonas eller Sophie Turner har imidlertid direkte kritisert hverandre i kjølvannet av bruddet. I stedet har de ganske enkelt delt en felles uttalelse som bekrefter bruddet.

– Etter fire fantastiske år med ekteskap har vi i fellesskap bestemt oss for å avslutte ekteskapet vårt, skrev Joe Jonas og Sophie Turner i Instagram-innlegget.

– Det er mange spekulative historier om hvorfor, men dette er egentlig en felles beslutning, og vi håper inderlig at alle kan respektere vårt ønske om privatliv for oss og barna våre, fortsatte de.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.