Julie var lei av at folk parkerte i innkjørselen hennes Så la hun en snedig plan

02/07/2017

Ida Veiden Brakstad

Nyheter
Folk parkerte hele tiden sine biler i innkjørselen til 48-årige Julie. Til slutt fikk hun nok og ringte etter hjelp hos et byggefirma. Nå ler hele nettet av hevnen hennes.

Det kan ofte være besværlig å finne parkeringsplass.

Det gjelder også den 48-årige Julie Geue fra Crowborough i East Sussex, England. For henne er problemet imidlertd som oftest at hun ikke kan parkere i sin egen innkjørsel fordi andre har stillt bilene sine i den.

I forrige uke fikk hun dog nok. En bilist hadde parkert sin sølvgrå personbil, slik at Julie Geue ikke kunne bruke sin innkjørsel.

Da innkjørslen allikevel skulle ha ny grus, bestemte hun seg for at siden hun allikevel ikke kunne komme til på grunn av den parkerte bilen, så kunne jo byggefirmaet bare stille posene med grus bak bilen, slik at parkeringssynderen ikke kom seg ut igjen. 

Hun etterlot også en beskjed til den feilparkerte billisten.

- Kos deg med å grave. I det minste regner det ikke.

- Etter å ha konsulert offentligheten ble det ved avstemming avgjort at du skulle ha lov til å grave din vei ut i friheten. Vær imidlertid oppmerksom på overvåkningskameraet. Smil mens du arbeider.

Da billisten kom tilbake for å hente bilen sin, var han ikke like blid som Julie Geues beskjed til ham var.

- Overtrederen i dette tilfele påstår at han har gjort en feil i forvirringen over hvilket hus han skulle parkere foran. Etter å ha funnet meg i dovne, motbydelige og uhøflige (ofte truende) folk, er jeg dessverre likeglad med om det er en ærlig feil eller ei, skrev hun i etterkant på Facebook.

Hun forklarer videre at hun minst tre ganger i uka sitter i bilen sin midt på veien med en massiv kø bak seg, mens folk har parkert i innkjørselen hennes slik at hun selv ikke kommer inn. 

Les også: McDonald’s klippet bondens hekk for å sette opp et reklameskilt - var ikke forberedt på hevnen hans

- Jeg bor rett overfor togstatsjonen fordi det er praktisk… FOR MEG. Jeg har en innkjørsel med plass til fire biler fordi det er praktisk for meg. Ikke for at dovne idioter kan parkere gratis. Det er ikke fordi det kun skjer på grunn av toget. Helger og kvelder er nemlig verst, lyder det.

Bildene av hevnen har blitt delt over 5000 ganger.

 

 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.