Kanye West strekker en hånd til Trump: Ønsker å bli visepresident

24/11/2022 16:43

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Rapperen vil bli visepresident.

Rapperen bekreftet denne uken at han vil stille som president i USA ved neste valg, til tross for et tidligere mislykket bud og nylig antisemittisme-kontrovers.

Nå som Kanyes Twitter-konto er gjenopprettet, har han holdt fansen oppdatert om sine politiske planer, og hevdet å ha besøkt Trump i Mar-A-Lago-hjemmet hans i Florida.

"Første gang på Mar-a-Lago. Regn og trafikk. Kan ikke tro at jeg lot president Trump vente. Og jeg hadde på meg jeans Yikes," skrev rapperen i en Tweet.

"Hva tror du svaret hans var da jeg spurte ham om å bli løpskameraten min i 2024?", la han til etterpå.

Kanye inkluderte en meningsmåling med alternativene "dette er veldig Ye" og "dette er veldig nei". For øyeblikket leder "det er veldig Ye" avstemningen med nesten 60 % av stemmene. Det skriver Metro.

Det kommer etter at den Grammy-vinnende rapperen avduket høyreekstreme kommentator Milo Yiannopoulos som sin nye kampanjeleder.

"Dette er Milo akkurat her som jobber med kampanjen," sa rapperen i en video innhentet av X17 Online.

På spørsmål om det var en kunngjøring om å stille, lo Kanye mens Milo bekreftet: «Jeg tror det er det. Takk, jeg godtar.'

Kameramannen spurte deretter Kanye: "Så du stiller opp?", som rapperen svarte: "Ja."

Kanye, som nå går under navnet Ye, stilte minneverdig som presidentkandidat i 2020, men det var et katastrofalt forsøk, der rapperen ikke klarte å sikre nok stemmer og manglet tidsfrister for å bli inkludert i den endelige avstemningen.

De siste ukene har Yeezy-designeren møtt kraftig kritikk for sine nylige kommentarer om Black Lives Matter og det jødiske samfunnet, med hans sosiale mediekontoer som fortsatt er blokkert og begrenset på grunn av antisemittiske kommentarer.