Kapittel over for Harry og Meghan: Nå har det skjedd

12/08/2023 12:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har endringen skjedd.

Det er nå flere år siden Harry og Meghan trakk seg som medlemmer av det britiske kongehuset. Paret flyttet deretter til California med sine to små barn.

Etter kunngjøringen om parets abdikasjon mistet de også titlene som kongelige høyheter. Nylig ble det imidlertid oppdaget og beskrevet i Expressen at titlene fortsatt ikke var fjernet fra den britiske kongefamiliens nettside.

Men nå er det helt over. Harry omtales nå ikke lenger som "Hans Kongelige Høyhet" på nettstedet.

Det er heller ikke lenge siden flere medier beskrev at Harry og Meghan har planer om å flytte fra hjemmet i Montecito, California.

Problemer med økonomi?

Ifølge flere kilder i både amerikansk og britisk presse er 38 år gamle Harry og 41 år gamle Meghan svært interessert i et hjem på Malibus solfylte strender.

En kilde sa til den britiske avisen Express at paret ønsker å være nærmere Los Angeles og deres forretningsforbindelser.

Det spekuleres imidlertid i om flyttingen er et resultat av økonomiske utfordringer for paret. Paret har bodd i sin nåværende residens, et ni-roms herskapshus, siden 2020.

Dette var etter uroen som fulgte deres avgang fra det britiske kongehuset, også kjent som Megxit.

Det har også vært spekulasjoner tidligere om at Harry og Meghan har store problemer i ekteskapet, inkludert bekymringer om økonomien deres.

Derfor spekuleres det i USA om at den kommende flyttingen kan være en måte for paret å spare penger på.

Harry og Meghans representanter har valgt å ikke kommentere denne informasjonen.