Kastet ut av Buckingham Palace

26/01/2023 11:33

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han har blitt kastet ut og har ikke lenger lov til å bruke suiten sin på Buckingham Palace.

Prins Andrew skal ha tatt modellkjærester tilbake til suiten og sovet med en samling bamser som ble sagt å være «ordnet på en bestemt måte på sengen hans».

Men bamsene, sammen med andre eiendeler, er nå "flyttet ut av kammergulvet" ettersom palasset gjennomgår en oppussing på 369 millioner pund.

Det sies at det ikke er noe håp om at han skal komme tilbake ettersom kong Charles har «gjort det klart at Buckingham Palace ikke er noe sted for prins Andrew». Det skriver Metro.

Det antas at monarken er åpen for å la broren hennes sove i andre kongelige bygninger når han er i London - med St James' Palace som et "alternativ" som erstatning.

Andrew forventes også å beholde sitt 31-roms herskapshus Royal Lodge i Windsor. Det kommer nesten et år etter at hertugen inngikk et utenrettslig forlik verdt så mye som £12 millioner med aktor Virginia Giuffre for å unngå å gå til retten.

Prins Andrew ble anklaget for seksuelle overgrep mot en amerikansk kvinne tre ganger da hun var bare 17 år, og mens hun var offer for en menneskehandelsring orkestrert av milliardærpedofilen Jeffry Epstein.

Prins Andrew avviste på det sterkeste alle anklager. Prinsen ble angivelig kastet ut av palasskontoret sitt i fjor og bedt om ikke å bruke London-eiendommen som adresse for korrespondanse.

"Først stengte kontoret hans i fjor og nå hans sovekvarter. Andrew elsket å ha en suite på Buckingham Palace hvor han ikke bare ble satt opp for å gifte seg med Sarah Ferguson, men brukte det som en ungkarsblokk etter skilsmissen. Han tok med seg et nummer av nye kjærester tilbake til palasshjemmet hennes - til og med modellen Caprice," sa en kilde angivelig til The Sun.

Detaljer «er i ferd med å bli publisert som vil endre folks oppfatning av ham», hevdes det.

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.