Kate Middleton kommer med stikk mot prins Harry: Brutal setning

24/05/2023 15:50

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kate Middleton klarte å stenge prins Harry med én brutal setning da hun svarte på et spørsmål fra et barn.

Kate Middleton, som er gift med prins William, har tilsynelatende klart å stenge prins Harry med en enkelt setning.

Det skjedde i forbindelse med å svare på et spørsmål fra et barn. Her påpekte den 41 år gamle prinsessen av Wales at man må «jobbe hardt» hvis man vil være en del av det engelske kongehuset.

Tidligere denne uken ble Kate Middleton stilt flere vanskelige spørsmål av skolebarn. Ifølge en kongelig ekspert brukte hun denne muligheten til å sende en stikkpille til prins Harry, som i januar 2020 trakk seg fra kongelige plikter sammen med sin kone Meghan Markle.

Prinsessen av Wales deltok på den første utgaven av Children's Picnic i forkant av Chelsea Flower Show da hun kom med et stikk mot Harry.

Da hun tok «ubehagelige spørsmål» fra flere av de tilstedeværende barna, kom hun tilsynelatende med et svar som ifølge kongeekspert Daniela Elser var en klar hentydning til prins Harrys fravær fra kongehuset.

Det skriver hun i sin siste spalte. I spalten skriver hun at svaret hennes 'fortsatt gjelder' prins Harry. Kongeeksperten skriver også at hun tror at prins Harry og Meghan Markle ønsker å bli «definert» av sitt nære forhold til kongehuset.

«På et barns spørsmål om hva kongefamilien gjør, svarte prinsessen: «Du må jobbe hardt, men det beste er å møte barn som deg»», skriver hun i spalten sin.

Hun la også til: "De hjelper til med å støtte alle de forskjellige menneskene i landet, viser frem alt det flotte arbeidet som gjøres og passer på alle."

Daniela Elser oppfatter disse uttalelsene som et stikk mot prins Harry, som spesielt klamrer seg til at prinsessen av Wales valgte å snakke om behovet for å fremheve «andres prestasjoner».

Videre, ifølge Daily Star, beskriver hun dette som en "leksjon" som prins Harry ville gjøre klokt i å "akte på", etter opptredenen hans på en nylig prisutdeling.