Kathrine Sørland deler triste nyheter: «Hjertet mitt blør»

26/10/2023 15:00

Sofie

Nyheter
Foto: TV2/NTB
Foto: TV2/NTB
Vi har sett henne på skjermen i mange år i forskjellige sammenhenger, nå deler hun triste nyheter.

Kathrine Sørland (43) er en TV-personlighet kjent for nordmenn. Vi har sett henne på skjermen i mange år i forskjellige sammenhenger. Blant annet «Farmen Kjendis», «Sofa» og «Camp Kulinaris», for å nevne noen.

For tiden er Sørland med på den aktuelle podkasten «Ekteskapet 2.0», som hun lager sammen med ektemannen Andreas Holck (51).

For to år siden ble paret gjenforent etter to års pause.

I podkasten går de igjennom detaljer i forholdet og tar for seg problemstillinger og utfordringer som mange sikkert kan relatere seg til.

De har en sønn sammen, Leon (14), som ble født i 2009. Det fjerde familiemedlemmet er katten Bolla, som Kathrine har hatt i 19 år.

Onsdag kveld delte TV-personligheten et innlegg på Instagram som sa at katten deres har gått bort.

Alle som har mistet et kjæledyr vet hvor vondt det er.

«Takk for nesten 19 år med pur kjærlighet, lille Bolla pusen vår. I dag sovnet du stille og fredelig inn hos veterinæren, som alltid tok så godt vare på deg. Selvom hjertet mitt blør, så vet jeg at det var det rette å gjøre.
Nå kan du endelig få treffe Bølla igjen i pusehimmelen. Sov godt, min lille engel,»
skriver Sørland til en rekke bilder av katten.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.