Katt gikk 20 kilometer for å komme hjem igjen - familien kjørte den rett til dyrelegen

29/08/2023 21:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En amerikansk familie ga bort katten sin, men da den kom tilbake en måned senere, valgte de å avlive den.

Plutselig sto den på døra. Den gamle hannkatten Toby hadde ingen intensjon om å bli hos den nye familien hans eiere hadde gitt ham til. Det skriver New York Post.

Den amerikanske familien fra North Carolina hadde ellers funnet et godt hjem til den eldre hannkatten.

Men katten savnet det gamle hjemmet sitt, og derfor bestemte Toby seg for å gå de nesten 20 kilometerne hjem for å finne sin gamle familie.

Men gjensynsgleden ble svært kortvarig for katten. Familien kjørte umiddelbart Toby til dyrelegen for å få den avlivet.

– Familien som han trodde elsket ham tok ham med til en dyrelege og spurte personalet om de ønsket å avlive ham, skriver dyrevernforeningen SPCA på Facebook.

Personalet mente imidlertid ikke det var noen grunn til det, og ringte derfor hovedkontoret som tok imot katten med åpne armer.

– Det lokale internatet ringte oss og spurte om vi kunne finne en ny familie til ham, og vi sa selvfølgelig ja, skriver organisasjonen, som har siden delte søte videoer av den gamle røde hannkatten som fortsatt er full av energi.

Foto: SPCA

Fredag ​​13. april kunne organisasjonen melde at Toby hadde fått et nytt hjem med en ekte kattemor, 'som nå kan vise ham hva en kjærlig familie egentlig er', skriver SPCA på Facebook.

Mange brukere på Facebook har delt historien om katten som bare ville hjem, hvor mange som er rasende på familien som bare ville ha dyret avlivet.

"Jeg er så kvalm av de såkalte "eierne" som bare ville ha ham avlivet. Jeg leter desperat etter en av kattene mine som har forsvunnet, og så vil de bare avlive de stakkars dyrene sine. De burde avlives selv" skriver en sint bruker på Facebook.

Se en video av Toby nedenfor, som nå har funnet et nytt og kjærlig hjem.