Kelly Osbourne det om alvorlige vekttapet: – Det gikk for langt

15/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 38 år gamle kjendisdatteren innrømmer at hun gikk for langt i kampen mot de ekstra kiloene.

Det er ikke mye mer enn ett år siden amerikanske Kelly Osbourne avslørte at hun og kjæresten, Sidney George Wilson, ventet sitt første barn.

Og i høst ble ekteparet altså foreldre til sitt lille vidunder, da sønnen Sidney, oppkalt etter sin Slipknot-far, ble født.

Siden den gang trodde fansen at Osbourne-datteren var helt ugjenkjennelig. For hvor ble det av den såkalte graviditetsvekten hennes?

Nå innrømmer Kelly Osbourne at kampen hennes for å bli kvitt de ekstra kiloene etter graviditeten gikk for langt.

I denne ukens utgave av podcasten «Scheananigans» med programleder Scheana Shay, forteller Kelly at hun var «på oppdrag» etter fødselen av sin lille sønn for å miste «baby-kiloene».

– Da tenkte jeg «jeg har gått ned alle babykiloene mine, så la oss se hvor langt jeg kan gå», forklarer kjendisdatteren.

– Og det gikk litt for langt, innrømmer hun.

Det er ingen tvil om at Kelly Osbourne har krympet i den grad og til og med har hatt ganske vanskelig for å vise seg frem offentlig. Spesielt i løpet av de ni månedene hun var gravid med sin lille sønn:

- Det er bare av vekttap. Ærlig talt, jeg har bare hatt Botox. Det er ingen bilder av meg gravid fordi jeg gjemte meg i ni måneder fordi jeg ikke ville skjemme meg ut, sa Kelly Osbourne i et Instagram-innlegg tidlig i august til en undrende følger som var interessert i å vite om det var Botox eller en surrogatmor som forårsaket hennes slanke figur.