Kjendis skal i fengsel: Drepte kvinne og hund

12/08/2023 11:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Må tilbringe tre til ti år i fengsel.

Tidligere NFL-spiller Henry Ruggs risikerer flere års fengsel etter å ha drept en kvinne og hunden hennes i en trafikkulykke.

Mens han var påvirket, krasjet han i 251 km/t inn i bilen til 23 år gamle Tina Tintor, noe som førte til at hun ble sittende fast i bilen, alt mens bilen sto i flammer.

Tina Tintor og hunden hennes døde på stedet.

Henry Ruggs hadde en promille på mer enn det dobbelte av den lovlige grensen - også i bilen var Henry Ruggs' forlovede, Kiara Je'nai Kilgo-Washington, som også er mor til Henry Ruggs' datter.

I mai erkjente han straffskyld for å ha kjørt i påvirket tilstand med døden til følge.

Nå er den endelige dommen kommet. Dette skriver blant annet NFL på sin offisielle nettside.

Henry Ruggs vil tilbringe tre til ti år i et fengsel i Nevada.

Tina Tintors mor, Mirjana Komazec, hadde skrevet en erklæring til retten som ble lest opp av Tina Tintors fetter, David Strbac.

– Vi ber om at Henry Ruggs blir velsignet med muligheten til å se sin vakre datter vokse til den fantastiske kvinnen hun kan bli.

Og vi ber om at denne tragiske ulykken inspirerer til en positiv endring i verden, sa Mirjana Komazec blant annet.

Den nå 24 år gamle amerikanske fotballspilleren ble valgt i 2020 som nummer 12 i første runde av NFL-draften av Las Vegas Raiders.

På den tiden var han bestemt til en stor karriere i NFL, men etter ulykken i 2021 rev Las Vegas Raiders kontrakten med Henry Ruggs.

Også til stede i retten var nåværende NFL-stjerne fra Philadelphia Eagles DeVonta Smith. Han kjente Henry Ruggs fra college, hvor de begge gikk på University of Alabama

To uker før ulykken fant sted i november 2021 uttalte DeVonta Smith at han har drømt om å spille mot Henry Ruggs i NFL - en drøm han må vente i minst tre år på hvis et NFL-lag noen gang gir Ruggs en ny sjanse.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.