Kjent skuespiller kunngjør: Tar pause fra storskjermen

15/07/2023 10:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selv om de fleste av oss ikke kan forstå, er livet til en filmstjerne i Hollywood sikkert ganske vanskelig.

Ja, de lever i hovedsak det høye livet på toppen av filmindustrien, selv om mange faktorer - som de konstante paparazziene - har fått mange store navn til å falle ut.

Nå har Emily Blunt kunngjort at hun tar et helt år fra skuespill for å tilbringe mer tid med familien.

40-åringen har to barn med mannen John Krasinski - Hazel, 9, og Violet, 7. Paret feiret sin 13-års bryllupsdag tidligere denne uken, etter at de knyttet hverandre i Comosjøen, Italia i 2010.

Selv om de sier at du aldri skal blande arbeid med nytelse, samarbeider Blunt og Krasinski profesjonelt med A Quiet Place-filmene deres, som er satt til å fortsette ettersom en tredje film er under arbeid.

Men for her og nå, ikke forvent at Blunt dukker opp på skjermene dine når som helst etter utgivelsen av Oppenheimer, siden skuespilleren tar en velfortjent pause. Mens A Quiet Place-skuespilleren ikke spesifiserte når pausen startet, bekreftet hun på Table for Two-podcasten at hun går bort fra skjermen for å tilbringe mer tid med barna sine.

Hun sa: "I år jobber jeg ikke. Jeg jobbet ganske mye i fjor og den eldste babyen min er ni, så vi er inne i det siste året med ensifrede. "Og jeg føler bare at det er hjørnesteiner i dagen deres som er så viktige når de er små. "

Og det er: 'Vekker du meg? Vil du ta meg med på skolen? Vil du hente meg? Vil du legge meg?' Og jeg trenger bare å være der for dem alle for en god strekk. Og det kjente jeg bare i beina."

Blunt snakket deretter om hvordan det å påta seg store prosjekter påvirker forholdet hennes til barna og "skylden" hun etterpå føler.

"Jeg hadde en vakker tid på prosjektene jeg gjorde i fjor," sa hun. "Noen var mer anspente enn andre, noen var vanskeligere enn andre. Noen var mer tidkrevende enn andre.

"De som er tidkrevende, tror jeg for meg blir få og lengre mellom på grunn av bare de følelsesmessige kostnadene på meg, på barna, alt i alt.

"Og jeg er veldig utsatt for skyldfølelse, det tror jeg alle mødre er. Du er bare tilbøyelig til å føle deg dårlig for, gud forby, å ville noe utenom det å være mor."

Selv om hun offisielt kan være på pause, vil fansen få se Blunt i aksjon i Christopher Nolans kommende film, Oppenheimer, som har premiere samme dag som Barbie senere denne måneden, 20. juli.