Klaget over en overvektig passasjer som fylte setet sitt: Like etter hadde det utenkelige skjedd

19/08/2023 06:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hva som skjedde videre, kunne svært få ha gjettet.

Med en 12-timers flytur foran seg fant en 18 år gammel mann ut at han ikke kunne sitte i setet sitt fordi en overvektig mann som fylte noe litt mer enn gjennomsnittspassasjeren.

Derfor valgte han å klage til kabinpersonalet, da han knapt kunne sitte i sitt eget sete selv, da den overvektige tok enormt mye plass.

Den 18 år gamle mannen, som har delt sin erfaring på Reddit, skriver at han ikke er en liten mann selv: "Jeg har ganske brede skuldre og er omtrent 190 cm, så selv en hel seterad for meg selv ville vært ubehagelig."

Han valgte derfor å klage til kabinpersonalet fordi han hadde betalt for setet som den overvektige mannen også fylte, noe som gjorde at han nå ikke hadde plass.

Det skriver Sosialnytt. Til tross for den legitime klagen ble den unge mannen sparket av flyet. Han ble imidlertid forsikret om at han ville få kompensasjon for reisen.

I tillegg til at den 18 år gamle mannen ikke kunne reise på flyet han hadde bestilt, kalte den overvektige ham fettfobisk.

«Jeg vet at de synes jeg er en dårlig person for dette, men på den annen side må jeg holde meg fordi en annen person mangler disiplin, så vel som dette råtne flyselskapets bestillingsrutiner. Jeg vil heller sette pris på at de ringer meg dagen før», skriver 18-åringen på Reddit.

Kabinpersonalet sendte deretter inn en klage mot mannen, med påstand om at han hadde vært frekk mot en annen passasjer. Den ble imidlertid droppet like etter.

I kommentarsporet på Reddit er det ulike meninger om hvordan den 18 år gamle mannen taklet situasjonen.

Noen påpeker at 18-åringen ikke burde hatt diskusjonen foran den overvektige mannen, mens andre forstår ham godt, da de kan forstå hvor frustrerende det må være for mannen når han måtte gi fra seg setet.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.